jouw werkdichtbij
Vacaturekrant

Ben je op zoek naar lokaal personeel, maar heb je de juiste kandidaat nog niet gevonden? Met de vacaturekrant Jouw werkdichtbij valt jouw vacature op de mat van duizenden lezers! Deze special van ETT Media wordt samen met lokale kranten verspreid, en natuurlijk publiceren we het ook online, voor een nóg groter bereik. Voor jouw bedrijf dé manier om de vacature onder de aandacht te brengen in de regio. Liever een achtergrond verhaal over jouw bedrijf? Ga bijvoorbeeld dieper in op de openstaande functie, de bedrijfscultuur en toekomstige collega’s. Wij schrijven het voor je. En dat alles tegen een toegankelijk tarief.

Groot (online) bereik
Deze Vacaturekrant wordt samen met lokale kranten verspreid, en natuurlijk publiceren we het ook online, voor een nóg groter bereik. Voor jouw bedrijf dé manier om de vacature onder de aandacht te brengen in de regio.

Adverteer mogelijkheden

Met een Vacature Advertentie van Jouw werkdichtbij ben je ervan verzekerd dat jouw vacature op de mat van duizenden lezers valt. Onderzoek toont aan dat het publiek meer betrokken is bij advertenties in huis-aan-huisbladen dan bij enig ander medium, print of digitaal. De vacaturekrant is daarom een ideaal middel om jouw vacatures bekend te maken.

Wij hebben een team van vormgevers die jouw vacature tekst omzetten tot professionele Vacature Advertenties die goed zullen opvallen in de krant. Dit is bovendien bij de prijs inbegrepen en scheelt je een hoop kosten. De opmaak is dus gratis! Kies voor een kwart, halve of hele pagina advertentie. Adverteren kan in verschillende gedeelten van de krant. Ook wel katernen genoemd. Plaatsing voorin de krant is erg gewild, daarnaast is de voor- en achterpagina heel populair.

Liever een achtergrond verhaal over jouw bedrijf? Ga bijvoorbeeld dieper in op de openstaande functie, de bedrijfscultuur en toekomstige collega’s. Wij schrijven het voor je. Hoewel we uit onderzoek weten dat consumenten heel goed in staat zijn branded content als reclame te herkennen, zijn de effecten van branded content toch groots. Het scoort doorgaans namelijk hoog op betrouwbaarheid en geloofwaardigheid. Daarnaast wordt het gezien als leuker, aansprekender, eerlijker en interessanter dan reguliere advertenties.

Prijzen

Vacature Advertenties

1/4 pagina

125 mm br x 195 mm hg
€ 895

1/2 pagina

225 mm br x 195 mm hg
€ 1.395

1/1 pagina

225 mm br x 395 mm hg
€ 2.175

Branded content (advertorials obv interview)

1/2 pagina

255 mm br x 195 mm hg
€ 1.595

1/1 pagina

225 mm br x 395 mm hg
€ 2.495

Social media campagne

5000 - 7000 bereikte personen

€ 395

10.000 - 15.000 bereikte personen

€ 595

Verschijning edities

Geplande uitgaven

Geplande uitgaven Jouw werkdichtbij brengt in 2023 in twee regio’s een vacaturekrant uit.

Oost-Groningen

Verspreidingsgebied: huis-aan-huis in gemeenten Oldambt, Westerwolde, Stadskanaal, Pekela en Veendam
oplage 82.392 + plaatsing vacature op jouwwerkdichtbij.nl

Verschijning: april en oktober 2023

Emmen - Coevorden

Verspreidingsgebied: huis-aan-huis in gemeenten Emmen en Coevorden
oplage 68.864 + plaatsing vacature op jouwwerkdichtbij.nl

Verschijning: april en oktober 2023